Ajanvaraus

Valitse sopiva palvelu ja varaa aika.

Seksuaalineuvoja
Seksuaalineuvonnassa käsitellään laajasti seksuaaliterveyteen liittyviä kysymyksiä sekä erilaisia seksielämään liittyviä häiriöitä. Vastaanotolle voi tulla joko kumppanin kanssa tai yksin.
Ravintoterapeutti
Yksi hyvinvointiisi vaikuttava tekijä on syömäsi ruoka. Tiesithän, että ikä ei automaattisesti tuo sairauksia ja oireita? Usein syyt näiden ongelmien taustalla ovat omat ravitsemukselliset valinnat, stressi ja muut elämäntavat.
Fysioterapeutti
Fasciamanipulaatiossa käsitellään pehmytkudoksia ja hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja ja toiminnan häiriöitä. Haastattelun ja liiketestien perusteella terapeutti etsii häiriintyneet liikesuunnat ja manipulaatiopisteet, joita käsitellään syvän kitkahieronnan tapaan. Tällä vaikutetaan syvään fasciaan, jotta liukuominaisuudet saadaan palautettua eri lihaskalvokerrosten välillä.
Hierojalle
Sokerointi
Ihokarvojen kasvuun vaikuttavat hormonit, perinnöllisyys, sukupuoli, ikä ja myös sairaudet. Ihokarvat saadaan hellävaraisesti pois sokerilla. Sokerointi on ollut käytössä jo muinaisessa Egyptissä, missä sitä käytettiin karvojen poiston lisäksi myös ihon puhdistukseen.
Laboratorio
Kohti tasapainoista hyvinvointia ja terveempiä elämäntapoja Pisara LAB tarjoaa käyttöösi helposti ja vaivattomasti laboratoriotutkimukset ilman lääkärin lähetettä. Voit tarkistaa elimistösi tilaa joko valmiiksi räätälöidyillä tutkimuspaketeillamme tai voit mittauttaa yksittäisiä arvoja.