Asiantuntijapalvelut

Pisara LABin kautta välittyy laadukas ammattitaito sekä palava halu tarjota asiakkaille mahdollisuus miellyttävään laboratorio kokemukseen. Yrityksille avautuu mahdollisuus mutkattomaan ja resursseja säästävään diagnostiikkaan sekä asiantuntijan palvelut. Vahvuutena on uudenlainen ajattelu ja ratkaisukeskeisyys millä päästään laadukkaaseen ja toimivaan lopputulokseen.

Tatjana Pihlajamäki

Pisara LAB yrityksen takana on 20 vuoden työkokemuksella varustettu bioanalyytikko. Työuraan mahtuu kokemusta niin tutkimusryhmästä diabeteksen ja virologian parissa kuin julkisella ja yksityisellä terveydenhuollon sektoreilla. Edelliset seitsemän vuotta on vierähtänyt monipuolisissa esimiestehtävissä, laboratorio asiantuntijan ja projektitöiden parissa. Jano uuden oppimiseen, ajattelun avartamiseen ja syventämiseen on ajanut vuosien saatossa kouluttautumaan lisää ja hyppäämään rohkeasti erilaisiin työtehtäviin mukaan.

``Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua.``

— BJ Gallagher
Näytteenottoon
perehdyttäminen
Lasten näytteenotto
Prosessien kehittäminen
Näytteenottopalvelut
Uudet toimintakonseptit
Henkilöstövuokraus
Projektityö
Kliiniset lääketutkimukset
GCP protokollan mukaisesti

Ota yhteyttä

Ole rohkeasti yhteydessä ja hahmotetaan ratkaisu sinun yrityksesi toimintaan.