Hyvä ravitsemus – parempi terveys!

Alkaneen vuoden kunniaksi meillä on ilo esitellä jälleen uusi yhteistyökumppanimme. Tuore ravintovalmentaja Anja Honkanen vahvistaa jälleen Pisara LABia matkallamme tuottaa juuri sinulle monipuolisia ja laadukkaita hyvinvoinnin palveluita. Me haluamme pitää huolen hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti ja ravitsemus on tässä suuressa roolissa. Hyvän ravitsemuksen perusta on monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. 

 

Olen tehnyt töitä ruuan parissa miltei koko elämäni ajan. Minulla on taustalla ravitsemusteknikon koulutus sekä olen työskennellyt ruokapalvelupäällikkönä että ravintolapäällikkönä muun muassa henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa. Edelliset 10 vuotta hujahtivat lounasravintolayrittäjänä. Arvostan ja ymmärrän hyvän ja terveellisen ruuan merkityksen” Anja kertoo. ”Päädyin vielä ravintovalmentajaksi INTOHIMOSTA ruokaan, hyvinvointiin ja ennen kaikkea ihmisten auttamiseen. Ravintovalmentajana toimiessani kaikki edelliset toteutuvat!”. Anja hankki pätevyyden ravintovalmentajana toimimiseen vuonna 2021 Trainer4You:n kautta. 

 

Anjan yritys, Ravintohuoltamo, auttaa sinua askeleissasi kohti parempaa terveyttä. ”Ravintovalmennus sopii esimerkiksi silloin, kun asiakas tarvitsee apua ruokarytmin kuntoon saattamisessa tai haluaa edistää terveyttä ruokavalion avulla.” Ravintovalmennuksen avulla tavoitteena on, että asiakas jaksaa muun muassa paremmin arjessa.  

 

Ravintovalmennuksessa käydään ensin läpi asiakkaan elintavat ja tämän jälkeen hänelle laaditaan suunnitelma siitä, miten tavoitetta kohdin lähdetään kulkemaan. ”Tehtäväni valmentajana on ohjata, tukea ja kannustaa asiakastani. Valmennus voi tapahtua joko yksilön kanssa tai ryhmävalmennuksena” Anja kertoo. Huolimatta siitä, onko kyse yksilö- tai ryhmävalmennuksesta, asiakkaalle laaditaan aina henkilökohtaiset askeleet kohti parempaa terveyttä. Asiakkaankin on toki hyvä muistaa, että valmentaja ei voi tehdä työtä asiakkaan puolesta. ”En voi kantaa asiakkaitani maaliin, mutta autan, tuen ja kannan heitä työssään täydellä sydämelläni” Anja sanoo. ”Ihminen pystyy mihin vain, erityisesti tuettuna. Ajatuksiaan kannattaa kyseenalaistaa ja muistaa, ettei kyseessä ole luopumisprosessi. Ravintovalmennuksessa etsitään, löydetään ja rakennetaan uusia ruokailu- ja ajatusmalleja” Anja muistuttaa. 

 

Pisara LABiin Anja liittyy siten, että teemme yhteistyötä ja tarjoamme pakettia, johon sisältyvät sekä peruslaboratoriotutkimukset (Terveyden selvityspakettiettä tunnin vastaanotto Anjan kanssa. Tämä kokonaisuus on erityisen sopiva henkilölle, jota ehkä mietityttää jokin yksittäinen ravitsemuksellinen kysymys. ”Laboratoriokokeilla saadaan ensin viitteitä siitä, onko kehossa lähtökohtaisesti kaikki kunnossa. Tarvittaessa asiakas ohjataan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin. Tämän jälkeen ravintovalmennuksessakin tiedetään, mistä lähdemme liikkeelle.” Anja summaa. 

”Haluan kaikille painottaa, että syöminen on ennen kaikkea ihana ja iloinen asia!” 

 

 Yhteystiedot Ravintohuoltamoon: