Pisara LAB presents Paavo, Training for Heroes -valmentaja!

Meet Paavo!

 

Pisara LABin palvelut ovat parhaillaan muotoutumassa – aimo harppauksia onkin tehty syksyn aikana. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisia hyvinvointia tukevia ja edistäviä palveluita. Nyt meillä onkin ilo ja kunnia esitellä uusi yhteistyökumppanimme Paavo Kuusela, Training for Heroes -valmentaja, PT ja….tietenkin….bioanalyytikko. 😉

 

”Olen 36-vuotias sovellusasiantuntija, valmentaja ja yrittäjä Tampereelta. Taustaltani olen alun perin bioanalyytikko, jonka rinnalle opiskelin Varalan urheiluopistossa liikunnan ammattitutkinnon sekä personal trainerin sertifikaatin. Tein valmennusta päätoimisena työnäni ollessani Elixian palveluksessa personal trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana. Tällä hetkellä vedän edelleen säännöllisesti ryhmäliikuntatuntejani parina iltana viikossa. Lisäksi minulla on oma liikunta-alan yritys.”

 

Paavo kertoo, että bioanalyytikon taustasta on ollut hyötyä hänen nykyisessä työssään potilasjärjestelmän parissa, mutta terveysalan ja sairaalamaailman tuntemus ovat auttaneet myös valmennustyössä.  ”Asiakkaillani saattaa olla taustaa leikkauksista tai sairauksista, jolloin tämän kentän hahmottaminen on avuksi asiakastyössä.”  Paavon mielestä valmentajana parasta on työn palkitsevuus itsessään. On huikeata nähdä, kuinka asiakas kehittyy ja innostuu omista suorituksistaan sekä kohentuneesta kunnostaan. ”Samalla voi kokea tekevänsä tärkeää työtä myös terveydenhuollon näkökulmasta!” Paavo jatkaa.

Training for Heroes -verkkovalmennus

 

”Olen lanseerannut tälle syksylle jo pitkään suunnitelmissa olleen Training for Heroes -verkkovalmennuksen. Kyseessä on nousujohteinen ja dynaamisesti etenevä valmennus, jossa ohjelmat, tekeminen ja haastavuus muuttuvat aina valmennusjakson aikana. Valmennuksessa on vaikutteita urheilijoiden kausisuunnittelusta. Toisin sanoen, asiakas, joka pysyy valmennuksen matkassa pidempään, tulee lopulta harjoitelleeksi monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia sekä tutustuu eri treenimetodeihin ja tekniikoihin valmennuksen edetessä. Ruokavaliot kuuluvat luonnollisesti mukaan ohjeistukseen.” Kenelle Paavo suosittelisit valmennuksiasi? ”Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä treenaajina ja saada tulosta harjoittelustaan tai henkilöille, jotka haluavat ylipäätään kohottaa kuntoaan ja löytää omat supervoimansa. Kuka tahansa voi olla oman elämänsä supersankari ja siitä tässä onkin kyse!” Seuraava valmennusjakso alkaa heti vuoden vaihteessa. Osallistuakseen Paavon valmennukseen, asiakkaalla tulee olla mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun sekä avoin mieli uuden oppimiseen.  Paavon valmennukseen voi ilmoittautua Instagramin, Facebookin tai sähköpostin kautta.

 

Kerrotaanpa vielä, miten polkumme Paavon kanssa kohtasivat. ”Yhteistyömme Pisara LABin kanssa alkoi, kun suunnittelimme yhdessä liikkuvalle ihmiselle suunnattua sekä painonhallinnan laboratoriotestipakettia. ”Tämä yhteistyö tarjosi mahdollisuuden hyödyntää laboratorioalan taustaani liikunta-alan tarpeisiin. Personal trainerin työssäni olen havainnut, että yhä useampi säännöllisesti liikkuva seuraa suorituksiaan tai aktiivisuuttaan jollain välineellä tai laitteella. Nykyaikaiset aktiivisuusrannekkeet ja urheilukellot tarjoavat tähän monipuoliset välineet. Osa näistä ihmisistä on kuitenkin kiinnostunut vieläkin tarkemmasta analyysista kehonsa terveyteen ja kuntoon liittyen. Laboratoriokokeiden avulla voidaan tarjota erittäin syväluotaava kuva elintapojen muutoksen vaikutuksista veriarvoihin pitkällä aikavälillä sekä myös kovan treenaamisen ja riittävän palautumisen tasapainosta” Paavo summaa.

Tervetuloa messiin Paavo – mahtavaa, että voimme hyödyntää asiantuntemustasi myös Pisara LABissa!

 

Klikkaahan itsesi mukaan myös Paavon valmennukseen. Paavon tavoitat

  • facebookista nimellä Paavo Kuusela
  • instagramissa käyttäjänimellä Paavo_The_Man tai
  • sähköpostitse wilefor@gmail.com